VADEVI.cat | Actualitzat el 21/03/2013 a les 17:50h

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi natural

Silvestris 2011, primer vi natural de Parés Baltà

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi 100% natural, procedent del celler Gratavinum de Gratallops (DOQ Priorat). Amb un cupatge de 85% garnatxa i 15% cabernet sauvignon aquest vi procedeix de vinyes joves que no han tingut irrigació i que, des que es van plantar, no han rebut cap producte de síntesi química, només sofre en pols i, ocasionalment, caldo bordelès.

El SO2 resultant de l'analítica oficial del vi és de 7 mg/l, que és un subproducte natural produït pels llevats durant la fermentació ja que al vi no se li ha afegit SO2 en cap moment de la vinificació.

El Silvestris 2011 és un vi negre que ha tingut ràpida fermentació i posteriorment ha reposat durant 8 mesos en barrica nova de roure francès. El seu embotellat, també ràpid, s'ha realitzat en quinze dies minimitzant així els riscos de conservació prolongada en dipòsit.

Navega per les etiquetes

silvestrisparés baltàvi natural

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Rutes en bicicleta per l'Heretat

Rutes en bicicleta per l'Heretat

Nova activitat d'enoturisme a Segura Viudas per aquesta primavera

Premis Vinari dels vermuts catalans
Vés a: L'Yzaguirre Rojo Reserva s'enduu el premi a millor vermut de Catalunya

L'Yzaguirre Rojo Reserva s'enduu el premi a millor vermut de Catalunya

Els guardons dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans han estat lliurats al Museu del Vermut de Reus

Premis Vinari dels vermuts catalans
Vés a: El secret millor guardat de la fórmula del vermut

El secret millor guardat de la fórmula del vermut

Tradició i modernitat, secretisme, mesures de seguretat i sobretot la màgia de la química. Entrem als bastidors del vermut

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Agenda

» dijous, 11 de juny

Jornada «Impulsa el teu Celler amb Google»
 Vilafranca del Penedès
Premis Vinari 2014
Vés a: Rosa Domènech: «Els nostres amics ens diuen els 'Vinaris'»

Rosa Domènech: «Els nostres amics ens diuen els 'Vinaris'»

El celler elaborador del 'Mil·lennium' valora molt positivament l'impacte d'haver esdevingut el millor vi de Catalunya el 2014

Vés a: Sergi Montalà: «Hem recomprat el nostre vi per enviar-lo a Sud-àfrica»

Sergi Montalà: «Hem recomprat el nostre vi per enviar-lo a Sud-àfrica»

L'elaborador del 'Petites Estones' es mostra satisfet per la repercussió que els ha donat el Premi Vinari del 2014 al millor blanc jove

Premis Vinari 2014
Vés a: Josefina Piñol: «El nostre rosat és un Vinari fet amb molt d'amor»

Josefina Piñol: «El nostre rosat és un Vinari fet amb molt d'amor»

La propietària del Celler Piñol creu que la sensibilitat en l'elaboració de Nuestra Señora del Portal 2013 va ser determinant per rebre el Vinari d'Or en la categoria de rosats

Vés a: Eleccions als consells reguladors de les denominacions d'origen el juny

Eleccions als consells reguladors de les denominacions d'origen el juny

Només es votarà a les DO on es presenti més d'una candidatura

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

El vi procedent d'altres indrets elaboradors retrocedeix, però encara representa dos terços de les ampolles que es venen al mercat català

Vés a: Catalunya, líder en exportació

Catalunya, líder en exportació

És la comunitat que té més empreses amb comerç internacional de vi i la que més factura a l'exterior

Vés a: Set raons per beure vi a diari

Set raons per beure vi a diari

Té components antioxidants i pot millorar la forma física de qui en fa un consum moderat

Vés a: Al món es consumeixen 1.000 ampolles de vi per segon

Al món es consumeixen 1.000 ampolles de vi per segon

Es fabriquen 550 taps de suro i es produeixen o consumeixen 1.900 quilos de raïm cada segon | El web Planetoscope recull estadístiques mundials en temps real sobre el sector de vi, entre d'altres temàtiques

Vés a: Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

El sabadellenc és el Millor Sommelier de Catalunya 2014 i va guanyar la segona posició al campionat de l'Estat espanyol de 2014

Vés a: 8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

El sommelier de la Fundació El Bulli i autor del llibre “Vins imbatibles: 150 vins entre 4 i 10 euros”, explica els punts imprescindibles per donar un bon servei

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal