Vés a: L'Yzaguirre Rojo Reserva s'enduu el premi a millor vermut de Catalunya

L'Yzaguirre Rojo Reserva s'enduu el premi a millor vermut de Catalunya

Aquest migdia s'han lliurat els Premis Vinari dels vermuts catalans al Museu del Vermut de Reus

Vés a: Un trofeu exclusiu, autèntic i amb història

Un trofeu exclusiu, autèntic i amb història

Sifons Geiser de vidre dels anys 50 seran els guardons de la primera edició dels Premis Vinari dels Vermuts que es lliuren aquest divendres

Vés a: És el sector del luxe una oportunitat de negoci per als cellers catalanes?

És el sector del luxe una oportunitat de negoci per als cellers catalanes?

Jornada tècnica organitzada a Sitges per l'empresa Diam Corchos amb la col·laboració de l'Associació Vinícola Catalana

Vés a: Torres Purgatori 2012: el patiment per trobar-ne una ampolla

Torres Purgatori 2012: el patiment per trobar-ne una ampolla

El primer vi dels Costers del Segre de Torres incorpora al cupatge les varietats ancestrals autòctones recuperades moneu i gonfaus

Vés a: Anna Casabona: «No hi ha un bon vermut sense un bon enòleg al darrere»

Anna Casabona: «No hi ha un bon vermut sense un bon enòleg al darrere»

La presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers de Tarragona s'afegeix al jurat dels Premis Vinari dels vermuts catalans

Vés a: Costers del Segre obre la gira de tastos previs dels Premis Vinari 2015

Costers del Segre obre la gira de tastos previs dels Premis Vinari 2015

Enguany, l'avaluació de tots els vins presentats al concurs es durà a terme al seu territori d'origen | Dilluns 27 d'abril, primera sessió a Lleida

Vés a: Torna l'Enocursa de Torres

Torna l'Enocursa de Torres

La cita serà el proper 17 de maig. Els participants correran en un circuit preparat enmig de les vinyes del Penedès

Vés a: Garcia Petit: «Encara no expliquem bé el vi al consumidor final»

Garcia Petit: «Encara no expliquem bé el vi al consumidor final»

L'enòleg i col·laborador de Vadevi.cat va rebre el passat cap de setmana el Premi al Comunicador del món del vi per la seva feina de divulgació i prescripció dels vins catalans.

Vés a: Brussel·les brinda amb cava per  Sant Jordi

Brussel·les brinda amb cava per Sant Jordi

Un recital de poesies de Maria Mercè Marçal obra la setmana de cultura catalana a la capital belga

Vés a: Prop de 40  petits cellers al Microvi d'Avinyonet del Penedès

Prop de 40 petits cellers al Microvi d'Avinyonet del Penedès

La 1ª edició de la mostra té com a objectiu donar visibilitat als vins elaborats per petits productors | Es durà a terme el proper dissabte 25 d’abril a l’Arboçar

Vés a: Cinema per començar la Fira del Vi de Falset

Cinema per començar la Fira del Vi de Falset

La Cooperativa Falset Marçà aprofundeix en la relació entre l’art i el vi en les activitats que prepara des d'aquest dissabte fins dia 3 de maig

Vés a: La vinya vella aporta qualitat al vi?

La vinya vella aporta qualitat al vi?

Conclusions del II debat de Qalidès, Terrers del Penedès: Les vinyes velles, un mite?

Vés a: Montse Nadal: «No hi ha res millor per fer entrar la gana que un bon vermut»

Montse Nadal: «No hi ha res millor per fer entrar la gana que un bon vermut»

La professora de la Facultat d'Enologia de Tarragona s'ha sumat al jurat professional dels Premis Vinari dels vermuts catalans

Vés a: Valentí Roqueta, enòleg reconegut

Valentí Roqueta, enòleg reconegut

Els enòlegs catalans li reconeixen la trajectòria professional durant la Nit de l'enologia

Vés a: La DO Catalunya creix un 5% el 2014

La DO Catalunya creix un 5% el 2014

El nombre d'ampolles comercialitzades a tot el món durant l'any passat va ser de 65.600.000

Vés a: III del Ral·li de Fotografia de Natura a Segura Viudas

III del Ral·li de Fotografia de Natura a Segura Viudas

Dissabte 9 de maig, nova competició per a triar les millors imatges de l'Heretat

Vés a: El primer rosat de la família

El primer rosat de la família

Surt al mercat Bach Extrísimo Semi Dulce rosat

Vés a: Neix el festival musical VINYA&ART

Neix el festival musical VINYA&ART

És un projecte dissenyat per promoure i promocionar el talent de la mà de la Fundació Privada Ferrer Sala Freixenet i del Grup Freixenet

Vés a: Gotarda:«El vermut és ‘slow drink’: beure poc, bo, amb història i discurs»

Gotarda:«El vermut és ‘slow drink’: beure poc, bo, amb història i discurs»

Acord entre el president del Club dels Bàrmans de Catalunya i els Premis Vinari dels Vermuts Catalans per aportar tastadors professionals a la primera edició del concurs

Vés a: Etsuro Sotoo, escultor de la Sagrada Família, vesteix el nou cava Torelló

Etsuro Sotoo, escultor de la Sagrada Família, vesteix el nou cava Torelló

L'ampolla i l'estoig, d'estil gaudinià, representen el paisatge i la fauna de la finca Can Martí, on està situat el celler

Vés a: Agustí Torelló Mata Magnum Gran Reserva 2007: la mida sí que importa

Agustí Torelló Mata Magnum Gran Reserva 2007: la mida sí que importa

Un cupatge dominat pel macabeu amb més de set anys de criança en ampolla

Vés a: El vi protagonitza un nou capítol de la minisèrie del Catalan Weekend

El vi protagonitza un nou capítol de la minisèrie del Catalan Weekend

Empar Moliner porta el seu convidat a un tast de vins de diverses denominacions d'origen catalanes

Vés a: El vi i el formatge es casen a Xerigots

El vi i el formatge es casen a Xerigots

Productes del Penedès i la Terra Alta protagonitzen noves sessions de maridatge a l'establiment vilafranquí

Vés a: Crea la teva pròpia ampolla d'Anna de Codorníu per Sant Jordi

Crea la teva pròpia ampolla d'Anna de Codorníu per Sant Jordi

La marca de cava permet personalitzar la seva ampolla amb diferents motius i textos personalitzats

Vés a: Al món es consumeixen 1.000 ampolles de vi per segon

Al món es consumeixen 1.000 ampolles de vi per segon

Es fabriquen 550 taps de suro i es produeixen o consumeixen 1.900 quilos de raïm cada segon | El web Planetoscope recull estadístiques mundials en temps real sobre el sector de vi, entre d'altres temàtiques

Vés a: Catalunya, seu de la International Wine Tourism Conference 2016

Catalunya, seu de la International Wine Tourism Conference 2016

L'edició d'aquest any que s'ha celebrat a Reims, a França, s'ha tancat amb la ponència del director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, per donar a conèixer el potencial de Catalunya en el turisme del vi

Vés a: «Tast amb Llops» confirma 19 cellers en la seva 9a edició

«Tast amb Llops» confirma 19 cellers en la seva 9a edició

La iniciativa de l’Hotel Cal Llop aposta des del 2006 per posar en marxa una trobada anual coincidint amb la Fira del Vi

Vés a: Josep Roca: «Tastarem un paisatge entramuntanat dins d’una copa de vi»

Josep Roca: «Tastarem un paisatge entramuntanat dins d’una copa de vi»

La fira Arrels del vi arriba per primer cop a Barcelona el 18 d’abril | Els grans vins i l’excel·lent gastronomia empordanesa al Mercat del Born

Vés a: El Vijazz admetrà el cava, però amb condicions

El Vijazz admetrà el cava, però amb condicions

Els elaboradors que participin al festival hauran de ser membres de la DO Penedès i només podran servir dos productes de la DO Cava

Vés a: Eleccions als consells reguladors de les denominacions d'origen el juny

Eleccions als consells reguladors de les denominacions d'origen el juny

Només es votarà a les DO on es presenti més d'una candidatura

Vés a: El vermut de Reus es tasta a Madrid

El vermut de Reus es tasta a Madrid

Ester Bachs condueix un taller sobre les peculiaritats dels vins aromatitzats amb herbes

Caves Nadal regala llenya de cep als seus seguidors de Facebook

El celler disposa de cinc mil ceps d’una vinya vella de macabeu que ha arrencat

Vés a: Perquè el dolç també és important

Perquè el dolç també és important

L'Empordà reivindica el vi dolç de la zona el 25 d'abril

Vés a: El millor brandi del món és de Torres

El millor brandi del món és de Torres

Jaime I guanya el màxim guardó en la seva categoria en els World Drinks Awards 2015

Espais de Poesia amb Palau i Fabre i l'escumós Marfil

Aquest dimarts l'obra del poeta i dramaturg es lligarà amb l'escumós Marfil blanc moscatell dolç d'Alella Vinícola

Vés a: Vi i cava en família per Sant Jordi al Celler Eudald Massana Noya

Vi i cava en família per Sant Jordi al Celler Eudald Massana Noya

Literatura infantil i enoturisme es donen la mà en les activitats d'aquest celler

Vés a: Lagravera obté la certificació biodinàmica

Lagravera obté la certificació biodinàmica

El celler d'Alfarràs se suma a altres cinc catalans amb el reconeixement 'Demeter'

Vés a: Tallers de tast a Tannic by Freixenet

Tallers de tast a Tannic by Freixenet

Introducció al tast de vins i al tast de caves en diverses sessions a Barcelona

Vés a: Diversió, solidaritat i vermut a Barcelona

Diversió, solidaritat i vermut a Barcelona

Vermut Solidari a l'Antiga Fàbrica de la Damm per lluitar contra la malaltia de Dent

Vés a: Últims dies per inscriure's als Premis Vinari 2015

Últims dies per inscriure's als Premis Vinari 2015

Els cellers poden presentar mostres al concurs de vins de Catalunya fins diumenge 12 d'abril

Pilar Rahola presenta el seu llibre «Mariona» a Sant Sadurní

L’acte es farà dissabte 11 d’abril a dos quarts de 8 de la tarda al celler de la Fassina de Can Guineu

La Nit de l'Enologia 2015, a Arnes

El Congrés anual reconeixerà l'enòleg amb millor trajectòria, l'enòleg sènior i el mèrit periodístic a la difusió

Vés a: Falset Marçà aposta per l'estalvi energètic

Falset Marçà aposta per l'estalvi energètic

El 8 d'abril se signarà el conveni de col·laboració per analitzar el consum d'energia de la Cooperativa

Vés a: Perfum amb olor de vi

Perfum amb olor de vi

Un vi de la varietat gewürztraminer serveix de base per una fragància femenina

Vés a: Per a vermutaries i estetes

Per a vermutaries i estetes

L'únic museu del món dedicat al vermut, mostra, al centre de Reus, objectes relacionats amb més de 1900 marques

Vés a: ​Un brindis per l’elegància del Priorat

​Un brindis per l’elegància del Priorat

Sarah J. Evans MW dirigeix una «masterclass» al Decanter Mediterranean amb Mas Doix

Vés a: Nou règim de plantació de vinya

Nou règim de plantació de vinya

La gestió de les plantacions basada en autoritzacions, substituirà a l’actual règim de drets de vinya a partir de 2016

Vés a: Monvínic reestructura la seva carta

Monvínic reestructura la seva carta

Guillem Oliva renova la proposta gastronòmica del restaurant

Vés a: Oferta ampliada a la 3a Setmana de la Malvasia de Sitges

Oferta ampliada a la 3a Setmana de la Malvasia de Sitges

Setze establiments, el doble que en l'edició passada, ofereixen menús maridats amb malvasia del 21 al 29 de març

"Terra de Garnatxa" i l'ACS treballaran plegats

L'Associació catalana de sommeliers aportarà tastadors a les activitats que promocionen la garnatxa

Vés a: El surf segueix l'onada del vi a Barcelona

El surf segueix l'onada del vi a Barcelona

Els vins de la DO Catalunya seran presents aquest dissabte al Movistar Surfcity Festival

Vés a: Cesk Freixas i Pau Vallvé, caps de cartell del Musi-Cata del Mas Foraster

Cesk Freixas i Pau Vallvé, caps de cartell del Musi-Cata del Mas Foraster

La segona edició d'quest cicle de maridatges de vi i música programa cinc sessions amb un total de set concerts

Vés a: Més història del vi al Vinseum

Més història del vi al Vinseum

Un centenar de peces de nova adquisició del Museu del Vi de Vilafranca es mostren per primera vegada

Acord entre la DO Penedès i Riedel

Les dues marques s'uneixen per a reforçar la qualitat del seu producte

Vés a: L'experiència del vi per tothom aquesta Setmana Santa

L'experiència del vi per tothom aquesta Setmana Santa

Celler el Masroig ofereix activitats enoturístiques familiars durant el proper període de vacances

Vés a: L'Espinaler renova la seva imatge

L'Espinaler renova la seva imatge

La marca de Vilassar ha rejovenit el logotip per captar els nous mercats gurmet i aposta per un etiquetatge amb colors daurats, negres i fotografies del producte

Vés a: ​El mínim que necessites saber per «anar a fer el vermut» (II)

​El mínim que necessites saber per «anar a fer el vermut» (II)

La recepta per elaborar un vermut tradicional segons els seus sabors, colors i estils

Vés a: 10 joves vilafranquins aprenen l'ofici de viticultors

10 joves vilafranquins aprenen l'ofici de viticultors

El Programa de Transició al Treball fa pràctiques en una vinya gestionada pel VINSEUM

Vés a: Santa Coloma de Gramenet recupera el patrimoni vitícola

Santa Coloma de Gramenet recupera el patrimoni vitícola

L’Ajuntament posa en marxa el projecte de recuperació de la vinya d’en Sabater

Vés a: «Birding» a Segura Viudas

«Birding» a Segura Viudas

L'Heretat incorpora l'observació ornitològica a la seva oferta d'enoturisme

Vés a: Jean Leon 3055 Rosé 2014: un rosat a l'alçada del mite

Jean Leon 3055 Rosé 2014: un rosat a l'alçada del mite

El celler de Torrelavit renova el seu Rosé amb un cupatge on el pinot noir substitueix el merlot

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Premis Vinari dels Vermuts Catalans
Vés a: Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

La primera edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans tindrà lloc a Reus a l'abril de 2015

Agenda

»  2 de maig, dissabte, a les 18:00h

Tast vertical a dues bandes. Álvaro Palacios - Orto Vins
 VITEC (Falset)

» Dia 17 de maig Enocursa Torres

Enocursa Torres
 Penedès
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Els vins del Principat obtenen 22 medalles d'or, que sumades a les 29 dels vins nord-catalans, amfitrions a Perpinyà, representen dos terços de les 75 atorgades

Vés a: Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

El vi procedent d'altres indrets elaboradors retrocedeix, però encara representa dos terços de les ampolles que es venen al mercat català

Vés a: Catalunya, líder en exportació de vi

Catalunya, líder en exportació de vi

És la comunitat que té més empreses amb comerç internacional de vi i la que més factura a l'exterior

Vés a: Set raons per beure vi a diari

Set raons per beure vi a diari

Té components antioxidants i pot millorar la forma física de qui en fa un consum moderat

Vés a: Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

L'actor i imitador parla de vins a la secció “Parlem amb...” del web de la DO Catalunya

Vés a: Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

El sabadellenc és el Millor Sommelier de Catalunya 2014 i va guanyar la segona posició al campionat de l'Estat espanyol de 2014

Vés a: 8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

El sommelier de la Fundació El Bulli i autor del llibre “Vins imbatibles: 150 vins entre 4 i 10 euros”, explica els punts imprescindibles per donar un bon servei

Vés a: Els Violets: del mite a la realitat

Els Violets: del mite a la realitat

Quin va ser el destí dels milions de litres de vi que van sortir del Priorat la primera meitat del segle passat?

Vés a: Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

El director del portal especialitzat en turisme Wine Meccas explica els reptes que ha de vèncer l’enoturisme per ser un complement excepcional a les vacances

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal